Nu är det hög tid att bli rökfri ta hjälp av elcigg

Har du konsumerat tobak? Då vet du att det kan vara komplicerat att sluta. Vill man bli rökfri ska man akta sig för att dra det första blosset. Saknar man känslan av en cigg kan man använda en elcigg.

e

En elcigg hjälper dig att bli rökfri

Det finns bra tips och idéer om hur man slutar att röka. Oftast räcker det inte bara med en metod. I och med att svenska elcigg inte kommer med nikotin då detta klassas som ett läkemedel så kan man till exempel kombinera elciggen med nikotintuggummi för att klara övergången.

Att bara klara av att vara rökfri dag för dag är ett stort framsteg. Med ecigaretter så behåller man ju rökpauser och den handrörelse som man har blivit så van vid. Det här kan vara nog så viktigt och det som leder till att man till slut lyckas.

Få ett övertag med smarta hjälpmedel

Du kan använda mer än bara elcigg. Det finns många smart appar att använda sig av. Appar hjälper dig att få organisation. Rökfria appar är bra att ha och är oftast gratis.

I sluta röka forum så kan du ta reda på vad andra gör för att klara av övergången. Vill man kan man alltid ta hjälp av praktiska hjälpmedel. Vi är alla olika och många gånger så tjänar man på att ta del av vad andra som har haft liknande problem har gjort för att lyckas. Informationen är gratis online!

Man måste vilja för att lyckas

Om man inte själv vill sluta röka, då går det inte. Om man inte är helt säker räcker det inte ens med el-cigaretter. Det spelar ingen roll om det är med nikotin. Det är bara du som kan fatta det avgörande beslutet.

Feströkare blir sällan rökfri. Att sluta betyder verkligen att sluta. Men man måste ändå försöka, man kan inte ge upp. Enbart den som bestämt sig helt och hållet blir rökfri.