Prova electrocigarette nästa gång

Idag undrar många om man kan ersätta elcigg med vanliga cigaretter. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men faktum är att så kallade e-cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

Om man nu ska sluta röka kan man använda sig av ett startpaket där man får tillgång till flera olika smaker på sin cigg. Detta kan till och med förbättra din livskvalitet.

e

Hur länge står sig en elcigg efter det att man börjar röka på den?

För att svara på den frågan måste vi titta på batteriet som din elcigg har. Oftast får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, men det gäller att sköta om produkten och vårda batteriet på rätt sätt.

Kvalitet och utseende styr oftast priset på en el-cigarett. När du handlar i en e cigg butik på nätet så får du fina erbjudanden, men tänk på att undersöka vilken typ av batterier som ingår och hur kitet är uppbyggt. Många gånger så kan det löna sig att betala lite mer för högre kvalitet som räcker längre.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en kortare period. Om man är ny inför el-cigaretteran kan det vara bra att testa först, för att på så sätt bilda sig en uppfattning.

Alla kan röka electrocigarette

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet borta. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

El-cigaretten stör inte andra, det gör den svårslagen. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. E-cigaretten och och vattenpiporna har mycket gemensamt, båda kan fyllas med dofter. Samtidigt så är man här helt utan de farliga ingredienserna som kommer med tobaksrökning och det är viktigt.

Du kan köpa bra cigaretter med e-juice på nätet

Ett hett tips är att köpa e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Butiker online har ett större och bredare utbud. Rökningen har blivit uppdaterad. Sök igenom hela utbudet av e-cigaretter.

När du väl köpt din e-cigg, se till att du förstår dig på den. Då står sig den längre.