Du känner väl igen smitta och influensa symtom?

Kan du symtomen för influensa. Många i Sverige har haft influensasmitta tidigare. Om du har influensa symtom så kan du ha snuva och hosta. Du kan även känna dig illamående.

handsprit

Influensan dyker upp varje år. Dessutom kan vi få olika symtom av smitta. Corona dök upp i världen under våren 2020. Då blev det högst aktuellt att börja se på effektiva virusskydd.

Gör vad du kan för att undvika smitta

C-vitamin är bra för immunförsvaret. Du kan köpa det i pulverform också. Då heter det askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Om du vill ha mer information så kan du läsa mer på Dr Annika Dahlqvists.

Tiden då virusskyddet sätts in är A och O. Börja innan du får influensa symtom. Under en pågående pandemi är det inte särskilt roligt om du behöver intensivvård med respirator tillsammans med tusentals andra i din region.

Smitta kan lätt göra att du får influensa symtom. Hur kan du lyckas med detta? Så lätt är det. Du behöver absolut inte stå i kö för handsprit på apoteket. Handspriten biter inte mot vissa bakterier.

Prova att tvätta händerna istället

Med en antibakteriell handtvål kommer du långt. Tvål och vatten är minst lika bra som handdesinfektion. Handsprit kanske inte fungerar alls.

Om du använder tvålen rätt så har du ett bra skydd. Det är viktigt att du följer tvättrutinerna. Sedan kan du skölja händerna. Det kan ge ett bättre resultat än handsprit.

Varför känns det som att handsprit är mycket bättre mot influensa?

Ofta har man att handsprit ska vara så bra. Gå inte på det. Du vill ta död på viruset. Vissa virus sprids genom luften. Rena händer är en start.

Alkohol dödar inte influensavirus, förkylningsvirus eller vinterkräksjukans virus. desinfektion spray Handsprit hjälper inte mot influensa symtom. God handhygien med tvål som desinfektion är allt du behöver tillsammans med en god portion sunt förnuft. Handsprit hjälper inte mot smitta.

Nu måste alla försöka att inte drabbas av smitta

Tänk på att andra kan ha influensa symtom. Det är vad vi har att förhålla oss till. Du kan använda ytdesinfektion.

Då har du ett gott skydd hemma. Oftast är det lika viktigt som tvål. Med en antibakteriell spray så kommer du åt på svåråtkomliga ställen.

Det kan vara ett bra sätt att undvika smitta på. Ha alltid lagret påfyllt.