Går det att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

I takt med att coronaviruset fortsätter att spridas i samhället vill allmänheten lära sig mer om virusskydd. Sverige och England valde en likartad väg där man försökte att undvika karantän. Svenskarna kan därför tro att de måste ha ett bättre immunförsvar för att klara av att mota bort ett coronavirus.

Det finns steg du kan ta för att döda coronavirus

Det kan vara svårt att undvika att bli smittad då viruset finns i samhället. Kanske tror du att de bara är patienter med influensasymtom som är sjuk, men så är det inte. Viruset kan även smitta barn, trots att man inte trodde det i inledningen av virusspridningen.

Om du vill undvika coronavirus måste du tänka till. Desinfektera dina händer och alla öppna ytor som du använder i hemmet eller på jobbet. Handdesinfektion får du med en bra handtvål som är antibakteriell.

Du ska inte använda handsprit. Influensavirus, vinterkräksjukan och förkylningsvirus överlever en spritning. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. Alkoholfri katjonisk handdesinfektion är en bättre lösning.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Lär barnen i hushållet hur man tvättar händerna. Allt börjar med en bra tvål. Handsprit är inte det första valet i kampen mot coronavirus!

Du kan få ett bättre immunförsvar mot coronavirus genom några enkla steg.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Även om du just nu har ett svagare immunförsvar behöver du inte känna dig rädd eller uppgiven. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Kost och motion spelar också en viktig roll. Det kan du göra för att fortsätta att vara frisk.

Vitamin C är viktigt. Det är lätt att vara efterklok, oftast kommer man på att man skulle ha tagit vitaminen för sent. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Bättre immunförsvar hjälper även mot coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Man kan även applicera kolloidalt silver 15 ml i sprayform. IONplus har ett gott rykte.

Du kan göra rent på ytor med antibakteriell ytdesinfektion

Det är även ett bra medel mot bakterier. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Du kan även ta med dig sprayen till jobbet.

Det sägs att coronavirus kan leva på ytor som plast under tre dagars tid. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Det viktigaste är att du är noga med hygienen. Stoppa Coronaviruset Ett bättre immunförsvar håller dig frisk i situationer där andra kanske blir sjuka. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Man skulle kunna säga att nätbutikerna levererar det de vanliga butikerna inte kan.Prisad.se och köpapris.se har ofta bra produkter.se.