Handtvål är i många fall den bästa handtvätt som du kan få

De flesta har förstått att god handhygien är viktigt. Du vill inte vara utan handtvål just nu. En pandemi kan absolut fungera som väckarklocka för att du ska börja praktisera korrekt handtvätt.

Räcker det inte med handsprit för att få rena händer?

Coronaviruset har fått folk att köpa handsprit som aldrig förr. Lagren av handsprit tömdes snabbt. Nu undrar allt fler om handspriten faktiskt biter på viruset.

Faktum är att förkylningsvirus ofta överlever handspriten. Handtvätt är mycket bättre. Det är ingen ny information precis.

Håll dig skyddad med handtvål

beställa

Antibakteriell tvål dödar smittan. En antibakteriell tvål kan vara alkoholfri. Den bakteriedödande tvålen är inte bara skonsam mot dig den dödar också virus snabbt och effektivt. Smittstopp handtvål är ett populärt val.

Nu när coronaviruset härjar måste du bruka handtvätt. Tvätta händerna i minst 20 sekunder. Det är viktigt att skölja händerna.

Tvätta händerna flera gånger samma dag. Inarbeta en vana där du använder dig av handtvål. när du tvättar händerna. Det är viktigt att tvätta händerna direkt när man kommer hem. Det kan vara klokt att ha tvål för handdesinfektion både i badrum och i köket. Då glömmer du inte bort det.

Så kan viruset nå dina händer!

Det är viktigt att ställa sig den frågan. antibakteriell spray Det handlar ju inte bara om att ha en bra handtvål och om att använda den på rätt sätt.

Kolla i förrådet så att du har bakteriedödande medel hemma, det kan komma väl till pass nu. Det här är minst lika viktigt som bra handdesinfektionsmedel. Om du använder en bra spray så kan du även få en god ytdesinfektion.

Umgås med så många som du kan även i dessa tider. Du kan bli smittad av andra. Då är det extra viktigt med regelbunden handtvätt med en riktigt bra handtvål.

Alla måste hjälpa till

Det räcker inte bara med en bra handtvål man måste komma ihåg att tvätta händerna också. Därför är det bra att se till att alla badrum och kök har gott om både tvål och antibakteriell spray. Se även över lagret på jobbet.