Köp inte handsprit för handsprit fungerar inte mot coronaviruset

Virus dödas inte av handsprit, enbart bakterier och vården behöver handsprit till detta. Handsprit är verkningslöst mot coronaviruset.

Men det är stora pengar det handlar om här och säljare och tillverkare av desinfektionssprit jublar och talar givetvis inte om att kunderna inte skall köpa.

Skall man ta död på coronaviruset så skall man använda handsprit påstår många hemsidor.

Därefter förklarar man varför det fungerar på ett trovärdigt sätt och länkar därefter till handsprit på ett nätapotek och får provision på alla köp.

Varning för Handsprit

Verkligheten är sådan att handspriten dödar alla bakterier på händerna, samma bakterier som angriper och skyddar mot coronaviruset. Talgen i hudens porer tvättas ut.
I samma ögonblick handspriten torkat är händerna helt utan skydd mot coronaviruset.

Vattenbaserad alkoholfri handdesinfektion däremot dödar coronaviruset. I prisad webbshop finns det alkoholfri handdesinfektion att köpa.I samma nätbutik finns virusdödande tvål och ytdesinfektion.

smitta

Uppmaning från överläkare på Sahlgrenska och professor i bakteriologi – Kasta all handsprit

Handspriten dödar inte coronaviruset. Professorn i klinisk bakteriologi, överläkare Agnes World vid Sahlgrenska akademin, säger:

Handsprit har endast effekt mot bakterier och är verkningslöst mot virus.
– Kasta all handsprit är hennes uppmaning.
– Jag kastar all handsprit jag hittar på arbetsplatser. Handspriten behövs däremot inom vården och på sjukhus.

https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/professorn-sluta-med-handsprit/

Att blanda egen handsprit av T-.sprit kan vara farligt för huden

Blanda inte din egen handsprit med denaturerad T-sprit, blandningen fungerar inte mot Corona pandemin.

På nätet spridd recept hur man blandar egen handsprit av denaturerad T-sprit.
Därefter skall denna illaluktande sörja användas på händerna.

Bloggare och även tidningar sprider dessa recept utan minsta eftertanke. Mängder av T-sprit säljs och det är ibland slutsålt.

Handsprit, hemmagjord eller ej, fungerar inte mot coronaviruset. Hudens eget bakterieskydd som annars skulle angripit coronaviruset, dödas.

T-Röd är en teknisk sprit och inte avsedd för hudvård. Klicka här för att gå till coronaviruset.info. Den är blandad med denatureringsmedel för att inte kunna drickas. Sean färgas T-spriten med färgämne.

Det finns nog ingen hudläkare som skulle godkänna användande på händerna.

Så här kan man blanda egen fungerande handdesinfektion

På marknaden finns koncentrat under namnet PandemStop till att blanda 1/2 liter och 5 liter Handdesinfektion och Ytdesinfektion.

Det är äkta vara från en svensk godkänd tillverkare av desinfektionsmedel.
Värt att nämna för nu lär det dyka upp en massa hemtillverkade produkter, som om de en ens fungerar, tillverkaren har vare sig den kunskap som krävs, godkända lokaler, utbildad personal eller erforderliga tillstånd.

Desinfektionsmedel är slut i hela Sverige, vem kan leverera?

Coronaviruspandemin har orsakat en kolossal efterfrågan på desinfektionsmedel, vanligast i form av virus- och bakteriedödande spray och desinfektionsmedel. Privatpersoner har köpt miljontals flaskor verkningslös handsprit.

Hela Europa har slut på handdesinfektion och desinfektionsmedel. Tomflaskor att fylla nyt i är slut i hela EU. Återfuktningsmedlet glycerin är slutsålt. Desinfektionsmedel innehåller biocider som dödar coronavirus, dessa är slutsålda.

Tillverkarna fyller i den takt de kan få råvaror men det räcker inte.

Det finns nätbutiker som säljer och tar betalat utan att ha varor på hyllan. Leveransen skall ske någon gång i framtiden, när är okänt. Den som beställer kan bara hoppas på leverans innan hen är smittad.

Desinfektionsprodukter i normalstorlek 1/2 liter är just nu slut överallt. Coronavirusdödande handtvål är slut.

Dessa nätbutiker kan däremot leverera:
prisad.se
köpapris.se
allt-fraktfritt.se

Små företag som säljer direkt till konsument och andra företag. Deras egna kunder känner väl till dem men i övrigt är de inga stora aktörer. Google har inte an aning om att dessa företag kan leverera när jag söker på Köpa Handdesinfektion.
Google har inte en aning utan skickar sökarna till butiker som inte kan leverera.