Bjud dina vänner på sockerdricka

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då måste det finnas rätt drycker. En dryck som kommer väl till pass för flera saker är sockerdricka. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka är ett säkert kort

bubbelvatten

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Det här är en klassisk svensk dryck. Moderna versioner är lite lättsammare än det som en gång tillagades på svenska gårdar.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Det är en enkel läsk att samlas kring. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Du kan köpa produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Köp koncentrat istället för läsk

Nu kan du göra egen sockerdricka. Det enda som behövs är rätt essenser. Så kan du smaksätta. Var redo när det vankas fest.

Sockerdricka smakar päron och citron. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

Läsken får inte ta över i bålet. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Sedan är det bara att blanda. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Dricker du mycket mineralvatten?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Kom ihåg att Aromhusets smaker innehåller 80 % mindre socker, det kan vara värt att prova.

Aromhuset är bäst på läskkoncentrat idag.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. Sockerdricka pris Detsamma gäller socker. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. Den som inte äter socker på ett tag upplever starkare smaker och kan på så vis uppskatta smakessenserna.

Servera snyggt

Mycket handlar om hur du väljer att servera läskEN. Butiksläsk kan se proffsig ut. Den kan fortfarande smaka bra. Använd dina finaste glas vid servering.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Experimentera lite med hur du kommer att servera sockerdrickan. Garnera gärna.

Det här är en klassisk smak som går väl ihop med citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.