Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

billiga

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Det ger en godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Köp rätt flaska och du är igång. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak ger ännu fler liter.

Så använder du smakessenser

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. Läskmaskin Det uppskattas av din familj och vänner.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova olika smaker. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.