Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

Kalas för familjen kan innebär alla tänkbara gäster. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

Sockerdricka

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Det är klassiskt svenskt. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Den är enkel att tycka om. Köper du på flaska kan den bli söt. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Nu kan du göra egen sockerdricka. Allt du behöver är rätt essens och sedan så skapar du ditt eget bubbelvatten. Så styr du över smaken. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

Om du gör bål får läsken inte ta över. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Sedan är det bara att blanda. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Men så behöver det inte vara.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Mineralvatten som smaksätts är inte farligt. köpa sodastream smaker online Detsamma gäller socker. Det hela beror på hur ofta du får i dig sockret och hur mycket. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Tänk på detta när du serverar

Mycket handlar om hur du väljer att servera läskEN. Butiksläsk kan se proffsig ut. Men det kan vara inbjudande ändå. Använd dina finaste glas vid servering.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Prova och anpassa vartefter. Piffa till det.

Smaken går väl ihop med citron. Du kan lägga i lite limeblad eller kanske gurkskivor. Det livar upp lite extra.