Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Julmust är obligatoriskt under julen för många. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Dessutom gör du en insats för miljön.

läskkoncentrat

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. köpa sodastream läsk festmust Det kommer att uppskattas av din familj.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Du håller intresset vid liv. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj de smaker du tycker om

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Variera lite. Prova olika smaker beroende på event.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.