Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

odörspray

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Skorna håller sin goda kvalitet.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Applicera ett lager. Sen är det klart. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. få bort dålig lukt Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Men glöm inte bort dina fötter. Glöm inte att tvätta fötterna. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Både skor och fötter måste ju behandlas.