Är e- cigg farligt är kan det förlänga livet?

En del menar att e–ciggens hälsoeffekter enbart är en myt om man jämför med gammaldags cigaretter. Men det är felaktigt. Ni kan inte jämföra e-cigg med tjärcigg. Då man undrar, är el cigg skadligt, så måste du begripa att spörsmålet ej är så viktigt om det till exempel handlar om elcigg eller om standard cigaretter.

lägga

Men självklart kan det föreligga skaderisker även med el-cigg. Om ni icke beställer e cigaretter utan nikotin måste man räkna med att de kan bli lika vanebildande som vanliga cigaretter.

E-juicen är det som skiljer el cigg utan nikotin från de med.

Det är stor skillnad på e cigaretter som saknar nikotin och de med. I Sverige kan man blott införskaffa dom utan och dom e–cigaretterna skänker inget beroende. Var försiktig då du hanterar elektrisk utrustning som ni håller nära ansiktet.

Var noga med säkerheten, kolla alltid produkten innan ni använder den, speciellt om den levereras från utomlands. Undvik livsfara och handla svenskt. Det existerar ingen särskild el cigarett åldersgräns om man köper utan nikotin men det säger sej självt att det här icke är någonting för kidsen. e cigaretter med nikotin

När du blossar e- cigg så kommer vi icke att bli beroende om den är utan nikotin. Det här är finemang för den som ej röker till att börja med. Den som vill lägga av med att röka kanske hava svårt att välja bort nikotinet. Vill ni sluta blossa kan ni lika väl bruka de nikotinfria varianterna.

Då är e- cigg farligt?

Det är ingen bra tanke att begynna med nikotincigg om man aldrig blossat tidigare. Den som inte någonsin rökt cigaretter med nikotin kanske ej tänker på att dom är de e- e-cigaretterna SOM ÄR FARLIGA. Men se upp, de kan göra dig beroende av vanliga cigaretter.

Därför är vanliga cigg skadliga

Om vi tror att e- e-cigaretter ÄR skadligt utan att tänka över faran med standard cigaretter, antar man fel. Jämförelser visar att det är märkbar olikhet. Sett från den synvinkeln är e–cigaretterna det trevligare valet. Ett flertal unga röker e cigg som saknar nikotin det hava ett flertal fördelar.