Så enkelt lyckas ni med din rökavvänjning

Alla tillvägagångssätt för rökavvänjning passar ej alla, hitta just er favorit. Det finns många sluta röka råd. Här listar vi ett litet antal saker du kan fundera på för att få det att kännas enklare.

köp

Om man icke är sann mot dej själv spelar det ingen roll hur många kurser man tar. Har ni verkligen beslutat dig? Då man inte är totalt förvissad är det noll idé att man fortsätter.

Starta er rökavvänjning med e-cigg

Anförtro dej åt el-ciggen. Med en e-cigg kan du röka utan att tobaksröka. I Sverige finns ej de med nikotin att handla då kan man behöva komplettera med sprej eller liknande. Det är oftast en oslagbar kombination.

Det som gör e-ciggen så enastående är att de saluförs i flera skilda aromer. Med en el-cigg kan du vejpa var man än befinner sig.

Läkemedel som hjälper dej med abstinensen

Nuförtiden finns det diverse läkemedel mot abstinensen. Man måste välja den behandlingsmetod som passar dej. Hör med er läkare. Om du hava dålig motivation under tiden kan en coach bistå dej.

Har du testat hypnos mot ditt rökbegär? billig ejuice

Hypnos mot rökbegäret finns faktiskt, har ni testat? Hypnos kan få dig att lägga av med giftiga cigg. Det finns många olika metoder att välja bland.

Vänd dej blott till professionella hypnotisörer. Se upp för dom oseriösa aktörerna.

Sluta röka råd får man ideligen på internet

På internet finner du kostnadsfria sluta röka råd. Med stöd och hjälp från andra går rökavvänjningEN bättre. Du bör spörja om lite allt möjligt.